B&W

Variációk feketén-fehéren:

1. Mostanság nagyon divatos a táblafesték és azt kell mondjam valóban nagyon jól néz ki. Ha azt is belekalkuláljuk, hogy így változatossá tehet? a kandallódekor, akkor elég jól járunk vele….maximum az nem fog örülni annyira, aki a krétaporral találkozik takarítás közben:) Ti mi mindent írnátok/üzennétek a kandallótok felületén? Bevásárlólista, szerelmes vallomások vagy inkább az önkifejezés lenne a cél?

kép:www.vtwonen.nl

2. Aki ezt a teret rendezte be, nagyon ügyesen alkalmazkodott a kandalló majdhogynem kötelez?en fekete velejárójához! a monokróm zseniális, jöhetnek a csíkok minden mennyiségben!

kép:www.amerrymishapblog.com

3. Nem tudom hány gyerkőcöt engednétek be csokival a kezében ebbe térbe:) valószínűleg nem is egy nappaliról van igazán szó, de a sötét falnak álcázott szekrények nagyon ügyesek!

www.architecturaldigest.com

4. Íme egy példa arra, hogy feketével és fehérrel is lehet otthonos hangulatot teremteni, méghozzá azért mert a fa az bizony minden színben melegséget áraszt, ha úgy van megmunkálva:)

kép:www.i55.tinypic.com

5. Kevés helyet vesz el a térből, visszafogott, a fekete gyönyörűen keretez! Ha zárt égésterű lenne (igen, tudom, ezt sokszor fogom írni!), akkor tökéletes lenne!

www.homeadore.com

6. Íme a legextrémebb példa: fekete minden mennyiségben!

kép: www.houzz.com