Kialakítás a fa tárolására

Azoknak, akik télen nem szeretnek messzire menni fáért, mindenképp olyan kialakítású kandallót ajánlanék, ahol a szükséges faanyagot bent tudja tárolni, ráadásul dekoratív formában.

Az alábbi megoldás azért szép, mert a felsorakoztatott fahasábok szinte részét képezik a burkolatnak, mintát adnak ki, a természet bekerül a lakásba:

Ez verzió azonban csak tetemes famennyiséggel mutatós és csak igazán rendben tartott (kiszárított, szinte ugyanakkorára hasított) fával praktikus. Akik tudják, hogy ezt nehézkes lenne megoldani, azoknak egy egészen keskeny variációját javaslom ennek a megoldásnak, ahová nyáron akár egy vázát vagy más dekorációs tárggyal is helyettesíthetjük a fát.

Talán a leghagyományosabb és legegyszerűbb az égéstér alatt kialakított rész, hiszen ide pont annyi fa kerülhet, amennyire aznap szükségünk lehet és viszonylag diszkrét helyen van:

Persze a csinos képek ne tévesszenek meg minket, sok esetben az interneten található dekoratív megoldások igazából szintén a burkolat részei:

www.thisoldhouse.com

www.thisoldhouse.com

Ha pedig nem szeretjük az álmegoldásokat, és olyan “igen is” meg “nem is” érzésünk van, akkor az alábbi diszkrét kialakítás a megfelelő:

forrás: tumblr.com

forrás: tumblr.com

(***sajnos a gyűjtőoldalak többségén nem fellelhető a képek pontos forrása, ezért elnézéseteket kérem! igyekszem a lehetőségekhez mérten mindenhol jelölni a képek lelőhelyét!)