Hová üljek?

Annyira szépek és praktikusak a most következő két bútordarabok, hogy elmormolok egy imát a tervezőkért, akik annyira szeretik az emberek, hogy ilyenekkel is meg akarják könnyíteni az életünket!:))) nézzük szép sorban:

Olvasás a kandalló előtt – ez az őszi és téli (sőt!) esték egyik leghangulatosabb képe, főleg, ha minden kéznél van. Ez a “fotel” pedig nem csak az ötlet miatt került a kívánságlistámra, hanem mert az okos kialakításnak köszönhetően szegek és ragasztás nélkül állítható össze! Akinek van ügyes asztalos ismerőse, attól ezt kérném (többek közt) karácsonyra, hehe:))

http://www.behance.net/gallery/Paciocco/7775463

http://www.behance.net/gallery/Paciocco/7775463

A kandalló elé telepedni jó, különösen ha előkerülnek a szomszédok, vagy barátok is! Erre kínál megoldást a képen látható praktikus bútordarab, ami a különösen kicsi nappalik birtoklói számára a legjobb megoldás, de romantikus estéken én is szívesen váltanám erre a kanapét, hogy a kandalló elé telepedhessünk:)

www.cornflowerbluestudio.tumblr.com

www.cornflowerbluestudio.tumblr.com

Ha pedig az előző ötletet megtartjuk egy olyan dohányzóasztalnak, ami csak a vendégeknek van, akkor helyezzünk elé egy csinos kanapét, lehetőleg olyat, ahonnan nem kell felállni soha többé, mert minden kéznél van, akár a minikönyvtárunk is:)

www.interiorcollective.com

www.interiorcollective.com