A kandalló megálmodása

Ma már egyszerűbb a dolgunk, ha kandallót tervezünk, nem kell szembesülnünk azzal, hogy voltaképpen nem tudjuk mit szeretnénk, semmi ötletünk nincs. Az internet számomra, vagyis a kivitelező számára is hatalmas segítség, könnyebb kitapogatni a megrendelő ízlését, elképzeléseit.

Hogyan lássunk hozzá a kandallónk megálmodásához? Mielőtt beszippantana minket a Google, a figyelmetekbe ajánlom az alábbiakat:

1.) Látogassatok el a Pinterestre az inspirációs mappámba. A pinterest alapvetően képes beszippantani az embert, de fordíthatjuk hasznos célok, például inspirációs képeket tudunk rendszerezni a leendő nappalink megtervezéséhez, vagy éppen összegyűjthetjük a nekünk tetsző kandallókat, hogy aztán könnyebb legyen a sok lehetőségből egy teljesen újat együtt megálmodni :)

2.) A Facebookonn szintén megtekinthető az  Ötletelés, Tanácsadás albumom, ahol az általam összeválogatott képeket kommentálom többféle szempontból, megvilágítva ezzel, hogy mi mindent érdemes figyelembe venni a megfelelő kandalló megálmodásához, avagy a szerkezettől a burkolatig, festésig, a lakás többi eleméig. Ha végigolvastok egy-két általam véleményezett képet (teljes mértékben megrendelői szemmel írtam őket, nem kell tartani a szakzsargontól), akkor hamar ráéreztek, hogy az általatok kiválasztott inspirációs képek valójában milyen tekintetben használhatók, praktikus és szép lenne-e a kedvencetek az otthonotokba.

3.) A Kucorgó Ökorganizáció osztotta meg velünk ezt a kincset, vagyis kincseket, hiszen millióféle kandallót nézegethetünk itt. Ha szerencsések vagytok és ügyesen vadásztok, akkor számtalan ehhez hasonló gyűjteményt fogtok találni, egyik jobb mint a másik! Jó szemezgetést!

Untitled-1