Krizsán Kandalló

Pár szóban az egyedi kandallókról:

  • Az általam készített kandalló teljesen egyedi megjelenéssel, formával és mérettel rendelkezhet és maximálisan illeszkedik a megrendelő igényeihez és az adott körülményekhez, úgy méretben mint teljesítményben, elhelyezkedésben, kialakításban.
  • Amire építkezéskor érdemes figyelni: a kémény a ház központi helyére legyen építve, fontos a mérete. Lehetőleg a kandalló alatt ne legyen padlófűtés, de ez nem kizáró ok.
  • A kandalló alakítható, személyre szabható (ha teljesen új színvilágot szeretne egy lakásfestésnél, akkor a kandallót is át lehet festeni, a burkolatot kis ráfordítással ki lehet cserélni például terméskőről szeletelt téglára.  (Pl. Egy cserépkályhánál ez csak komoly átépítéssel valósítható meg.) A kandalló újjászületésére további példákat ITT találtok.
  • A kandalló a begyújtást követően azonnal meleget biztosít. Ha valaki például három órakor hazaér és begyújt, fél óra múlva kellemes meleg lesz a lakásban.  (Ezzel szemben a cserépkályha csak két óra múlva kezd el meleget adni.) A hőmérséklet a kandallóval jóval könnyebben szabályozható. Ha nem szeret valaki gyakran rakni a tűzre ezt is meg lehet pakolni fával úgy, hogy  akár órákig tartja a meleget anélkül, hogy ismét raknánk rá.

Vállalási idő: 1-2 héten belüli kezdés
Munka időtartama: 1 hét

Hozzászólások: