Krizsán Szauna

A szauna egy-két évtizeddel ezelőtt még csak a fürdők, sport- és wellnessközpontok kiváltsága volt. Később megjelentek a kereskedelemben az előregyártott szauna blokkok, amelyek alapvetően jó megoldást jelentenek a szauna otthonunkba költöztetésére. De mégsem az igazi, hisz az előregyártott szaunák, adott méretüknél fogva nem mindenhová építhetőek be, ráadásul az ár-érték arányuk sem igazán pénztárcakímélő.

Vállalkozásunk az egyedi igényeknek és helyszíni adottságoknak megfelelően szinte bármilyen és bármekkora alapterületű és belmagasságú helyiségben (min. 2,5 m2) képesek vagyunk szaunát építeni.
A szaunák nemcsak a beépített fa alapanyagában, a kályha teljesítményében (egy és háromfázisú kályhák is kaphatóak), befogadóképességükben, de ezek igen változatos kombinációjában készülhetnek és akkor a padok elhelyezkedéséről (egy, két vagy három szintes elrendezés) még nem is beszéltünk.

Az általam készített szauna alapanyaga horvát fenyő, mely közép-kelet Európában a legkiválóbb erre a célra, igen jó a hővezető képessége, nem égeti a közvetlenül érintkező testrészeket sem, valamint akár tíz évig is megőrzi a fenyőfára jellemző világos színt, tehát nem barnul el ideje korán.

A szauna építéséhez szükséges feltételek:

  • Kerámia padlóburkolat, melynek elkészítését én is vállalom.
  • A szauna alapterületétől és kályha teljesítményétől függően kiépített áramforrásra van szükség, egy, vagy három fázisú 380 voltos feszültséggel. Természetesen, ha igénylik megrendelőink a villanyszerelésnél is készséggel nyújtok segítséget.

Vállalási idő: 1-2 héten belüli kezdés
Munka időtartama: 2 hét

Hozzászólások: